Πώς κατεβάζω ταινίες και σειρές;

Πώς κατεβάζω ταινίες και σειρές;

«Πώς κατεβάζω ταινίες και σειρές», ένα από τα θέματα που ενδιαφέρουν πολλούς χρήστες που αναζητούν τρόπους για να αναβαθμίσουν την οικιακή – και όχι μόνο – ψυχαγωγία τους. Μπορεί το streaming περιεχομένου να φαίνεται εξαιρετικά εύκολο, ωστόσο για αρκετούς αποτελεί μια κάπως πιο δύσκολη υπόθεση. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα μυστικά του που θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις, αλλά και να κατεβάσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με ασφάλεια; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Πώς κατεβάζω ταινίες και σειρές; Αυτά είναι τα 4+1 βήματα

1. Εντόπισε το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει

Apple TV, Cinobo, Disney+, Netflix και άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες προσφέρουν περιεχόμενο που κάνει την διαφορά. Υπάρχουν ωστόσο και άλλες επιλογές όπως το Ertflix που διαθέτουν εξίσου ποιοτικό περιεχόμενο και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Μπορείς επίσης να ρίξεις μια ματιά σε ιστοσελίδες που διαθέτουν ελεύθερα και νόμιμα ταινίες όπως το Internet Archive, το Vimeo και το Youtube. Μία επίσης δημοφιλής μέθοδος για άφθονο online κατέβασμα ταινιών είναι και το torrenting. Χρειάζεται όμως να είσαι προσεκτικός με το τι κατεβάζεις, έτσι ώστε να προστατεύεται σε επίπεδο πνευματικών δικαιωμάτων.

2. Επίλεξε ποιότητα θέασης και ήχου με βάση τα specs της συσκευής σου

Πλέον, οι νέες ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμες με κορυφαία ανάλυση 4K UHD (3840×2160) και αντίστοιχα ποιοτικό 5.1 surround ήχο. Αν όμως η συσκευή σου δε μπορεί να υποστηρίξει περιεχόμενο με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε μπορείς να το κατεβάσεις σε χαμηλότερη ανάλυση. Σε κάθε περίπτωση, εξαιρετικά ποιοτική επιλογή είναι και η θέαση σε ανάλυση Full High Definition με 2.0 surround ήχο.

3. Κατέβασε περιεχόμενο για να το απολαύσεις εκτός σύνδεσης

Αν αναρωτιέσαι πώς κατεβάζεις ταινίες και σειρές για να τις απολαύσεις on the go, τότε η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην περίπτωση που κατεβάσεις το περιεχόμενο μέσω εξειδικευμένου app τύπου Netflix, τότε οι ταινίες και οι σειρές αποθηκεύονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τοπικά στη συσκευή σου σε αποκρυπτογραφημένη μορφή. Έτσι, μπορείς να τις εντοπίσεις και να τις αναπαραγάγεις οποιαδήποτε στιγμή μέσω του app που χρησιμοποιείς, ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης. Στην περίπτωση πάλι που το περιεχόμενο είναι κατεβασμένο ανεξάρτητα από apps και μη κρυπτογραφημένο, μπορείς να το απολαύσεις από το media player της προτίμησής σου.

4. Αναρωτιέσαι πώς να κατεβάσεις υπότιτλους για ταινίες και σειρές;

Ψάχνεις υπότιτλους ταινιών ή σειρών και αναρωτιέσαι πώς να τους προσθέσεις στο βίντεο; Στην περίπτωση που κατεβάσεις το περιεχόμενο μέσω κάποιας εφαρμογής, τότε αυτοί κατεβαίνουν αυτόματα, εάν είναι βέβαια διαθέσιμοι στη γλώσσα που επιθυμείς. Αν το περιεχόμενο είναι κατεβασμένο εκτός εφαρμογής, τότε θα χρειαστεί να αναζητήσεις το σχετικό αρχείο τους στο internet, το οποίο και πρέπει να είναι συμβατό με το βίντεο.

5. Βεβαιώσου ότι διαθέτεις την κατάλληλη σύνδεση internet για κατέβασμα ταινιών!

Το κατέβασμα ταινιών προϋποθέτει την ύπαρξη μίας ποιοτικής σύνδεσης internet – όσο πιο γρήγορη είναι, τόσο πιο γρήγορα θα κατεβάζεις ή θα στριμάρεις περιεχόμενο. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σου, τα νέα προγράμματα Home 24 Double Play και Home 24 Internet Only θα τις καλύψουν στο έπακρο, καθώς κάνουν την διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ο λόγος; Προσφέρουν πραγματική ταχύτητα που ισούται με την ονομαστική τους. Επιπλέον, προσφέρονται με εγγύηση ταχύτητας, έτσι ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς κατεβάζω ταινίες και σειρές»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση