Εξοχικό σπίτι στο χωριό με σύνδεση ίντερνετ: Μετράει!

Εξοχικό σπίτι στο χωριό με σύνδεση ίντερνετ: Μετράει!

Εξοχικό σπίτι στο χωριό και ίντερνετ: ένας απαραίτητος συνδυασμός για πιο ευχάριστες διακοπές! Ετοιμάζεσαι να πας στο σπίτι σου στην επαρχία για καλοκαίρι, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεσαι και λίγο λόγω της έλλειψης σήματος internet; Σε νιώθουμε. Καλή η φύση και η απομόνωση κάπου μακριά στο βουνό ή τη θάλασσα, αλλά χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο… «δεν τραβάει η φάσηι». Άσε που μπορεί να το χρειαστείς και για μία έκτακτη υποχρέωση όπως ένα επαγγελματικό meeting που δε μπορεί να γίνει skip ή κάποιο έκτακτο online μάθημα. Κι αν έχεις και παιδιά, άντε να κάνουν χωρίς αυτό…

Ξέρουμε. Σκέφτεσαι το extra κόστος του ίντερνετ για το εξοχικό

Το γνωρίζουμε ότι θέλεις να βάλεις ίντερνετ στο εξοχικό. Το θέμα σου όμως είναι το κόστος. Η εγκατάσταση Wi-Fi με ετήσια χρέωση στο σπίτι, ενώ θα το χρησιμοποιήσεις για ένα, δύο, άντε τρεις μήνες, είναι ασύμφορη. Άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε καλά, η χώρα μας είναι εκ των ακριβότερων στην Ε.Ε. όσον αφορά τις χρεώσεις ευρυζωνικών συνδέσεων σταθερού Διαδικτύου.

Σκέφτεσαι και την αξιοπιστία του internet

Οι τρεις μεγάλοι πάροχοι μιλούν για αξιόπιστο ίντερνετ, που δεν θα πέφτει και δεν θα κολλάει, με πολύ υψηλές ταχύτητες. Σε μεγάλο μέρος της ελληνικής επαρχίας όμως, αυτό είναι στην πράξη σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οι ελλείψεις στις υποδομές είναι τόσο μεγάλες που κάνουν απαγορευτική την ελπίδα για επιδόσεις εφάμιλλες εκείνων των αστικών κέντρων.

Το σερφάρισμα με mobile data δεν αντικαθιστά το σταθερό internet

Μια λύση ανάγκης που θα καλύψει προσωρινά τις ανάγκες ίντερνετ για το εξοχικό σπίτι στο χωριό είναι τα mobile δεδομένα. Είτε απευθείας από το κινητό σου, είτε χρησιμοποιώντας το ως Wi-Fi rooter για να συνδέσεις το tablet και το laptop. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να καλύψεις ίσως τις SOS ανάγκες όπως η απάντηση σε ένα email ή ένα πρόχειρο ‘σερφάρισμα’. Όμως για μεγάλο όγκο δεδομένων, όπως το online streaming και το ‘κατέβασμα’ αρχείων, η λύση αυτή δεν αρκεί. Τα mobile data όχι μόνο δεν είναι απεριόριστα, αλλά και η επέκταση του πακέτου τους είναι αρκετά ‘τσουχτερή’!

Εξοχικό σπίτι στο χωριό και ίντερνετ: Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή σου!

Τελικά τι πρέπει να κάνεις για να έχεις αξιόπιστο και γρήγορο ίντερνετ στο εξοχικό σπίτι στο χωριό που να μην κοστίζει μία περιουσία; Ποια είναι η καλύτερη value for money πρόταση και τι με συμφέρει πραγματικά; Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο, σταθερή και φερέγγυα, που να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.

Εμείς σου προτείνουμε να βρεις και να μελετήσεις τις λύσει που παρέχει η η SkyTelecom, ως ο no1 πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα. Η SkyTelecom κάνει διαρκώς επενδύσεις και έχει επεκτείνει δυναμικά την κάλυψή της σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο και Κρήτη. Έχει ακόμα δημιουργήσει τα αξιόπιστα HOME προγράμματα wireless Internet της αγοράς που θα προσφέρουν μία άριστη εμπειρία πλοήγησης ακόμα και στο εξοχικό σπίτι στο χωριό. Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει από 17,90€/ μήνα και – γιατί όχι – δοκίμασέ το δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy.

Και αφού έβαλες καλό internet στο εξοχικό σπίτι στο χωριό, σου ευχόμαστε από την πλευρά μας καλές διακοπές!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εξοχικό σπίτι στο χωριό και Ίντερνετ»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση