Εγκατάσταση Viber σε κινητό & υπολογιστή

Εγκατάσταση Viber σε κινητό & υπολογιστή

Εγκατάσταση Viber: Μία διαδικασία που σε πολλούς μοιάζει απλή, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να ξεκινήσουν. Η δημοφιλής εφαρμογή Viber παρέχει δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο, με τη χρήση Internet. Άνθρωποι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου δημιουργούν ομαδικές ή ατομικές συνομιλίες και μπορούν ακόμα, να ακολουθούν τα brands και τους celebrities που επιθυμούν μέσα από δημόσιες συνομιλίες.

Πως θα εγκαταστήσεις όμως το Viber δωρεάν στις συσκευές σου;

Ας δούμε βήμα-βήμα την εγκατάσταση Viber σε κάθε σου συσκευή ξεχωριστά:

  • Εγκατάσταση Viber στο smartphone ή το tablet σου

Αρχικά θα πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή εγκατάστασης της συσκευής σου – είτε το App Store αν έχεις Apple, είτε το Play Store για Android, είτε το AppGallery της Huawei. Στη γραμμή αναζήτησης, γράψε «Viber» και πάτησε enter ώστε να πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός. Όταν δεις την εφαρμογή, επίλεξε την «εγκατάσταση» και περίμενε έως ότου ολοκληρωθεί και εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σου. Έπειτα, άνοιξε το Viber και ακολούθησε τα βήματα που σου υποδεικνύει, ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού, θα χρειαστεί να αποδεχτείς τα δικαιώματα και την πρόσβαση σε επαφές, κάμερα, μικρόφωνο, και αποθηκευτικό χώρο. Στη συνέχεια, θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις το PIN της SIM σου και τέλος, θα λάβεις ένα SMS ή μία κλήση επιβεβαίωσης στον αριθμό που έχεις δηλώσει, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η εγκατάσταση Viber στο κινητό σου έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορείς μέσω 3G, 4G ή Wi-Fi να απολαμβάνεις τα προνόμια του εντελώς δωρεάν.

  • Εγκατάσταση Viber στον υπολογιστή σου

Για τον υπολογιστή, η διαδικασία διαφέρει λίγο. Η εφαρμογή Viber μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λογισμικά Windows, Mac και Linux και θα πρέπει σίγουρα να υπάρχει ήδη σε κάποιο smartphone. Ξεκινώντας, θα πρέπει να αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείς (Google, Bing κ.α) για την εφαρμογή Viber και στη συνέχεια να πατήσεις το κουμπί εγκατάστασης. Μόλις κατέβει το αρχείο με ονομασία «ViberSetup.exe», το ανοίγεις και πατάς ξανά εγκατάσταση. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα QR code, το οποίο θα χρειαστεί να σκανάρεις με το smartphone σου. Για να συμβεί αυτό, συνεχίζεις με το κινητό σου, έχοντας ανοιχτό το Internet στην εφαρμογή του Viber και πατάς κάτω δεξιά την επιλογή «Περισσότερα». Από εκεί, θα μεταφερθείς στη σελίδα όπου πάνω αριστερά, θα υπάρχει το εικονίδιο για σάρωση του QR code. Το επιλέγεις, σαρώνεις το QR code που υπάρχει στον υπολογιστή σου και η διαδικασία εκτελείται αυτόματα. Αν το επιθυμείς, συγχρονίζεις το ιστορικό συνομιλιών σου ώστε να τις αντιγράψεις από το κινητό στον υπολογιστή σου και είσαι έτοιμος. Πλέον, μπορείς να χρησιμοποιείς το Viber υπάρχει και από τον υπολογιστή σου.

Αξιοποίησε τις λειτουργίες του Viber με γρήγορο Internet από τη SkyTelecom!

Για την εγκατάσταση Viber θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχεις καλή σύνδεση στο Internet ώστε η διαδικασία να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται. Έπειτα, δεδομένου ότι όλες οι λειτουργίες του χρειάζονται Internet για να πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τις ταχύτητες του δικτύου σου. Η SkyTelecom προσφέρει προγράμματα για κάθε ανάγκη σου με εγγύηση υψηλής ταχύτητας και σταθερότητας. Μέσα από τα προγράμματα Home θα στέλνεις μηνύματα, θα μιλάς με βιντεοκλήση και θα παρακολουθείς τα νέα του αγαπημένου σου celebrity σε υπερυψηλές ταχύτητες, χωρίς αναμονές. Μάλιστα, για να είσαι βέβαιος για την ποιότητα των προγραμμάτων, μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα τη δοκιμαστική περίοδο μέσα από το Try&Buy  και να μπεις εντελώς δωρεάν στον κόσμο των απίστευτα γρήγορων ταχυτήτων της SkyTelecom!

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εγκατάσταση Viber σε κινητό & υπολογιστή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση