Επαγγελματικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας: ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου; Αν ψάχνεις κορυφαίες λύσεις για πραγματικά αδιάλειπτη επικοινωνία υψηλών προδιαγραφών, τότε στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσεις πολύτιμες συμβουλές έτσι ώστε να επιλέξεις την ιδανική. Είσαι έτοιμος να τις ανακαλύψεις; Πάμε!

Επαγγελματικά προγράμματα: 3+1 tips για να επιλέξεις το ιδανικό για την επιχείρησή σου

1. Όρισε τις ανάγκες της επιχείρησής σου

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες σε ομιλία, internet. Αυτές όμως δε σταματούν εδώ, καθώς συνεχίζονται με τη χρήση e-mail και cloud, καθώς και εξοπλισμού ασφαλείας. Με βάση αυτές, καθορίζονται οι ανάγκες για δωρεάν ομιλία, ταχύτητες internet και εξοπλισμό. Τα νέα προγράμματα της SkyTelecom δημιουργήθηκαν για να καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσφέροντας ταχύτητες 1000 Mbps στην Ελλάδα, οι οποίες συνοδεύονται με δωρεάν ομιλία και εγγύηση κλειδωμένης απόδοσης.

2. Δώσε βάση στον εξοπλισμό

Ο εξοπλισμός των επαγγελματικών προγραμμάτων διαφέρει από αυτόν που χρησιμοποιούν οι οικιακοί χρήστες. Ο λόγος; Άλλες είναι οι ανάγκες των επιχειρήσεων, άλλες αυτές των οικογενειών. Στα πλαίσια αυτά, η SkyTelecom συνοδεύει όλα τα επαγγελματικά προγράμματά της με state-of-the-art εξοπλισμό τεχνολογίας mesh. Η τοποθέτησή στο χώρο πραγματοποιείται στρατηγικά, βάσει των αποτελεσμάτων τεχνικής μελέτης από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

3. Πόσο γρήγορα χρειάζεσαι νέα επαγγελματική σύνδεση;

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων για internet και επικοινωνία δε μπορούν να περιμένουν. Τη στιγμή που πολλοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και internet καθυστερούν έως και 30 μέρες για την εγκατάσταση νέας επαγγελματικής γραμμής, η SkyTelecom περιορίζει το χρόνο σε μόλις 5 μέρες. Ο λόγος είναι ότι τα προγράμματά της βασίζονται στη νέα καινοτόμα τεχνολογία του ασύρματου internet και δεν παρουσιάζουν τις τεχνικές δυσκολίες γεωγραφικής κάλυψης που προκύπτουν από την διαθεσιμότητα της οπτικής ίνας.

+1. Εμπιστεύσου πάροχο που φημίζεται για την εξυπηρέτηση πελατών του

Για να είναι αποτελεσματική, η εξυπηρέτηση πελατών πρέπει να είναι άμεση. Γι’ αυτό, η SkyTelecom κάνει την διαφορά και στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών με την omnichannel φιλοσοφία της. Εκτός λοιπόν από το τηλεφωνικό της κέντρο και τα φυσικά καταστήματα, οι συνδρομητές της μπορούν να αξιοποιούν και νέες δυνατότητες επικοινωνίας όπως:

 • Livechat στο skytelecom.gr
 • Facebook Messenger
 • Facebook Inbox & Instagram Direct Messaging (DMs).

Τα επαγγελματικά προγράμματα της SkyTelecom κάνουν την διαφορά

Αναζητάς τα πιο ολοκληρωμένα επαγγελματικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και internet; Η SkyTelecom, ο #1 WISP πάροχος στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια δημιούργησε τη νέα σειρά προγραμμάτων PROFESSIONAl που προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σου. Πρόκειται για το μοναδικά στην αγορά που συνδυάζουν:

 • Κλειδωμένες ταχύτητες 1000 Mbpsγια 1η φορά στην Ελλάδα
 • ΑΜΕΣΗ εγκατάσταση έως 5 ημέρες, την πιο γρήγορη της αγοράς
 • ΕΓΓΥΗΣΗ άριστης λειτουργίας
 • ΔΩΡΕΑΝ εξοπλισμό τεχνολογίας Mesh
 • Δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ Try&Buy δοκιμή.

Βάλε τώρα την επιχείρησή σου μπροστά στη νέα ψηφιακή εποχή. Μάθε περισσότερα για τα επαγγελματικά προγράμματα PROFESSIONAL εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Επαγγελματικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας & internet»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

  ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
  Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.