Πότε το Viber σε δείχνει σε σύνδεση;

Πότε το Viber σε δείχνει σε σύνδεση;

Πότε το Viber σε δείχνει σε σύνδεση και πώς μπορείς να προχωρήσεις σε απόκρυψη του status σου; Αυτά είναι δύο από τα ερωτήματα που σε έχουν σίγουρα απασχολήσει, στην περίπτωση που χρησιμοποιείς την δημοφιλή αυτή εφαρμογή για την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόκειται για σημαντικά ζητήματα ιδιωτικότητας, τα οποία αξίζει να λάβεις υπόψιν σου για την ορθή χρήση του. Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις, μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Το Viber σε δείχνει σε σύνδεση μόνο όταν το χρησιμοποιείς!

Η εφαρμογή του Viber είναι φτιαγμένη για να τρέχει πάντα στο παρασκήνιο του smartphone, του tablet και του υπολογιστή σου. Έτσι, οι εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα μπορούν να φτάσουν σε σένα ανά πάσα στιγμή. Με βάση τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της συσκευής, εσύ θα εμφανίζεσαι online, μόνο όταν τη χρησιμοποιείς. Όταν δεν έχεις την εφαρμογή ανοιχτή, τα άτομα με τα οποία έχεις συνομιλήσει, δε θα σε βλέπουν online. Εάν χρησιμοποίησες πολύ πρόσφατα την εφαρμογή, θα μπορούν να δουν ότι ήσουν συνδεδεμένος «x» λεπτά πριν.

Πώς μπορείς να αποκρύψεις το online status σου από τις επαφές σου;

Στην περίπτωση που θέλεις να προστατεύσεις περισσότερο την ιδιωτικότητά σου, μπορείς να προχωρήσεις άμεσα σε απόκρυψη της online κατάστασής σου, αλλάζοντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του Viber. Με το που την επιλέξεις, θα εφαρμοστεί αυτόματα σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον Viber λογαριασμό σου, όπως το smartphone, το tablet και το laptop σου. Σημείωσε ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά ανά 24 ώρες.

Απόκρυψη της online κατάστασής σου συνεπάγεται απόκρυψη της κατάστασης των επαφών σου

Όταν επιτρέπεις την εμφάνιση της κατάστασής σου στο Viber, επιτρέπεται αυτόματα και η εμφάνιση της κατάστασης των άλλων ατόμων. Εάν δεν επιτρέπεις στους άλλους να δουν πότε είσαι συνδεδεμένος, τότε αυτόματα δε θα σου επιτρέπεται να δεις και συ πότε είναι συνδεδεμένοι.

Απόλαυσε τις κλήσεις σου στο Viber με ασφάλεια και υψηλή ποιότητα σύνδεσης!

Με την πανδημία της COVID-19 να έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε τα τελευταία χρόνια, το Viber έχει εξελιχθεί σε μία από τις top επιλογές μας για κλήσεις ήχου και βίντεο. Η ευκολία στη χρήση του και η προστασία της ιδιωτικότητας που προσφέρει κάνουν αρκετούς από εμάς να το προτιμούμε ακόμα και από το κλασικό τηλέφωνο. Για να είναι όμως αποτελεσματική και ολοκληρωμένη, η χρήση του Viber προϋποθέτει μία σύνδεση ίντερνετ υψηλής ποιότητας. Τα νέα προγράμματα της SkyTelecom την υποστηρίζουν απόλυτα, προσφέροντάς σου υψηλές και εγγυημένες ταχύτητες. Βρες λοιπόν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου μέσα από την κορυφαία γκάμα της και απόλαυσε τις δυνατότητές του εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία δοκιμαστικής περιόδου Try & Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πότε το Viber σε δείχνει σε σύνδεση»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση